Naar de kassa

Agenda

Hooglied-dag

14 februari 2010

Hooglied voor liefhebbers aanleiding voor eerste Hooglied-dag  

Valentijnsdag wordt steeds populairder, ook onder christenen. Er gaat op zich niets boven positieve aandacht omtrent het Godsgeschenk van de liefde. Maar mooier zou het zijn als het niet aan Valentijn gekoppeld wordt, maar aan de bedenker en Schepper van de liefde zelf.  

Vandaar dat uitgeverij Vuurbaak bij het verschijnen van het nieuwste boek van Adrian Verbree, getiteld Hooglied voor liefhebbers dominees in den lande oproept om 14 februari dit jaar Hooglied-dag te noemen. De uitgeverij daagt predikanten uit juist op die dag vrijmoedig uit het Hooglied te preken.  

De predikanten kunnen ruim gebruikmaken van de Bijbelstudies en toepassingen van Adrian Verbree uit het genoemde boek. De illustraties van Christian Zomer bij de teksten van Verbree mogen die dag rechtenvrij gebeamd worden.  

Ook geeft het pas verschenen boek Vooral de liefde. Een gemeentebreed gesprek over liefde en relaties van Ds. G. Gunnink veel inspiratie. Hierin staan Bijbelmeditaties voor 42 dagen, verwerkingsvragen, gebeden en suggesties voor verdiepende verkenningen op gebied van liefde en relatie.  

 

Info:  

Hooglied voor liefhebbers, Adrian Verbree en Christian Zomer, 9789055604142, 12,75  

Vooral de liefde, Ds Gerrit Gunnink e.a., 9789055604234, 13,75
 

Meer informatie op www.vuurbaak.nl
Uitgeverij Vuurbaak 0342-411731
info@vuurbaak.nl