De feestdagen komen eraan en dat is een mooie reden om onze toptitels op een rijtje te zetten! De lijst bevat voor iedereen een geschikt cadeau: de Liedjesbijbel en Van Rijn en Deniz: detectives! voor kinderen, Zwaartekracht en Heilige schijn voor wie graag fictie leest, Met 50 euro de wereld rond en #Powerbook: Home Sweet Home voor wie avontuur en inspiratie zoekt en Huis van de Vrijmaking voor wie zich thuis weet in de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt!

#Powerbook: Home Sweet Home (winter)         Van Rijn en Deniz: detectives!        Heilige schijn

 

1. #Powerbook: Home Sweet Home (winter) – Daniëlle Koudijs
Voor veel moeders is de winterperiode een drukke tijd vol uitdagingen. Niet alleen tijdens de feestdagen, maar ook daarna kan een ‘Home Sweet Home’ soms lastig zijn. Dit ‘#Powerbook’ helpt je de komende maanden licht te houden en je te motiveren om dicht bij God te blijven en… te ademen.

2. Van Rijn en Deniz: detectives! – Marijke Gehrels
Dit debuut van Marijke Gehrels is het eerste deel van een nieuwe doldwaze kinderboekenreeks, vol spanning, humor en vrolijke tekeningen van Marijke ten Cate.

3. Heilige schijn – Adrian Plass
In Heilige schijn wekt Plass de lachlust op met zijn diepgravende onderzoek naar de zwakke plekken van de kerk. Hij laat ons gniffelen van herkenning, brullen van de lach — maar ook ongemakkelijk schuiven op onze stoel.

Liedjesbijbel 1          Met 50 euro de wereld rond

4. Liedjesbijbel 1: Alles maakt muziek
In ‘Alles maakt muziek’ zijn de eerste 13 liedjes en verhalen van de Liedjesbijbel verzameld. Met aansprekende bijbelverhalen, verrassende liedjes en moderne illustraties. Zo biedt de Liedjesbijbel het mooiste uit de Bijbel, in muziek, woord en beeld voor een nieuwe generatie.

5. Met 50 euro de wereld rond – Christopher Schacht
De Duitse Christopher Schacht is 19 jaar en heeft net zijn diploma gehaald wanneer hij met maar 50 euro op zak op wereldreis gaat. Een fascinerend verhaal dat het verlangen wakker schudt om nieuwe wegen te bewandelen.

Zwaartekracht       

6. Zwaartekracht – Annemieke Reesink
Wanneer Vera met haar familie vanuit een klein dorpje in de Achterhoek naar de Randstad verhuist, lijkt ze plotseling midden in de echte wereld terecht te komen. Als haar leven door een onomkeerbare gebeurtenis in een stroomversnelling raakt, komt haar relatie met haar ouders, met de kerk en met God steeds meer onder druk te staan.

7. Huis van de Vrijmaking – George Harinck
Dit herinneringsboek toont aan de hand van 75 herkenbare thema’s in beeld en woord de cultuur en het kerkelijk en maatschappelijk leven van de vrijgemaakte traditie.
Huis van de Vrijmaking is, mede door een uitgebreide historische inleiding en persoonlijke interviews met 75-jarigen, een uniek herinneringsboek voor iedereen die afkomstig is uit de vrijgemaakte wereld.

Close

Cart

Geen producten in je winkelmand.