Ook op afstand kunnen we elkaar inspireren, troosten en tot steun zijn. 

Stuur een van de onderstaande boeken naar je geliefde(n) en maak met een klein gebaar een groot verschil!

1) Hieronder vind je een mooie selectie van geschenken voor verschillende doelgroepen.

2) Klik op een van de onderstaande boeken voor meer informatie en de mogelijkheid tot bestellen.

3) Wijzig het afleveradres naar het adres van de persoon die je wil verrassen, en voeg eventueel een persoonlijke boodschap toe.

VOOR VOLWASSENEN

Dag in dag uit 2021
Leger des Heils
€ 6,99

Dag in dag uit is al ruim dertig jaar een geliefd dagboek. De 365 toegankelijke overdenkingen zijn geschreven door diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland.

[GEEF CADEAU]

#Powerbook Maskers af
Danielle Koudijs
€ 14,99

Dit boek is gemaakt met eerlijke en oprechte verhalen van andere moeders, maar ook met artikelen van professionals die weten wat het is om die maskers af te zetten.

Raak me aan
Philip Troost
€ 14,99

Zelfs wie niet veel met aanraking heeft weet na het lezen van dit boek dat hij iets wezenlijks mist voor zijn gezondheid, ook op geestelijk, psychisch en sociaal vlak.

[GEEF CADEAU]

Vandaag is Gods liefde voor jou
Puur! Scheurkalender
€ 15,99

De PUUR! scheurkalender brengt je elke dag op een goed idee om de wereld wat mooier te maken, je eigen leven wat leuker te maken en om stil te staan bij wat God jou geeft. Op elk blaadje staat een bijbeltekst met een korte toelichting en tot slot een call to action waar je mee aan de slag kunt.

[GEEF CADEAU]

Bijna-elke-dagboek
Rolf Robbe, Jolanda Spek, Margrit Melse
€ 15,99

Je kind is je alles waard, of het nu nog in de wieg ligt of al aan de studie is. 'Bijna-elke-dagboek voor moeders en vaders' is een dagboek voor ouders die zich in hun opvoeding willen laten leiden door de Bijbel. Het bevat voor elke week vijf overdenkingen, veertig weken lang.

De keuze
Edith Eva Eger
€ 14,99

In De keuze deelt dr. Eger haar oorlogsherinneringen en de opmerkelijke verhalen van hen die zij sindsdien heeft geholpen. Ze doet uit de doeken hoe ze als psycholoog haar cliënten al jarenlang helpt om zich uit hun eigen gedachten te bevrijden, en hoe iedereen uiteindelijk voor vrijheid kan kiezen.

[GEEF CADEAU]

I Still Believe
DVD
€ 14,99

Jeremy en Melissa zijn nog studenten als zij verliefd op elkaar worden. Als Jeremy doorbreekt als artiest, krijgt Melissa te horen dat ze kanker heeft. Samen gaan zij de strijd aan en vinden kracht in hun geloof.

[GEEF CADEAU]

7x7 levenslessen van de woestijnvaders
Monk CLLCTVE
€ 16,99

De woestijnvaders trokken vanaf de vierde eeuw de woestijn in op zoek naar geestelijke groei, wijsheid en inspiratie. Veel van hun uitspraken en anekdotes zijn uitstekend van toepassing op onze tijd.

PS. Psalmen in beeld
idd & div. auteurs
€ 17,99

150 psalmen in één beeld gevat. Geliefd, overbekend, inspirerend, schurend, troostend. Allemaal woorden die bij deze oudste en meest gezongen liedbundel ter wereld horen.

[GEEF CADEAU]

JC. Uitspraken van Jezus in beeld
idd & div. auteurs
€ 17,99

150 uitspraken van Jezus Christus in één beeld gevat. Geliefd, overbekend, inspirerend, schurend, troostend. Een schitterend koffietafelboek rond uitspraken die ook vandaag de dag raken.

[GEEF CADEAU]

De jongen die in de hemel was
Todd Burpo
€ 13,50

Het bijzondere verhaal van de vierjarige Colton, die tijdens een operatie een hartstilstand krijgt. Colton herstelt en niet lang daarna vertelt hij over de tijd die hij in de hemel heeft doorgebracht.

De Heer is mijn Herder
Celerier & Roussier
€ 5,00

In Psalm 23 bezingt de dichter zijn gehechtheid aan God, maar ook zijn vertrouwen en rust. God zal hem nooit verlaten, ondanks de duisternis waarin hij ten onder dreigt te gaan.

[GEEF CADEAU]

VOOR KINDEREN

Make Some Noise Kids deel 6
Make Some Noise Kids
€ 12,95

Make Some Noise Kids deel 6 staat weer vol met 12 gloednieuwe Nederlandstalige liedjes voor kinderen. De liedjes van Make Some Noise Kids gaan mee met de tijd. hebben actuele thema's en zijn lekker dansbaar. Thuis, op scholen en in kerken komt deze vrolijke muziek voorbij.

[GEEF CADEAU]

Noach en de supergrote boot
Antonia Woodward
€ 9,25

Dit prachtig geïllustreerde prentenboek vertelt het bekende verhaal van Noach en zijn ark. Dit boek weet zich tussen alle andere Noachboeken te onderscheiden door het verhaal in zijn compleetheid te vertellen. De schrijver vertelt het verhaal van Noach vanuit Gods grote scheppingsverhaal.

Het verhaal van Corrie ten Boom
voor kinderen
€ 9,99

Unieke animatiefilm voor kinderen! Corrie ten Boom en haar familie zetten hun leven op het spel als ze tijdens de Tweede Wereldoorlog Joodse medemensen helpen. Ze verbergen hen in hun eigen huis en doen er alles aan hen te beschermen tegen de wreedheid van het Nazi-regime.

[GEEF CADEAU]

Liedjesbijbel: Alles maakt muziek
Liedjesbijbel-collectief
€ 14,99

De 13 eerste verhalen van de Liedjesbijbel. Met vele extra’s om samen te doen en over door te praten binnen gezin, school of kinderclub, en een online platform met alle liedjes.

[GEEF CADEAU]

Mijn eigen kleuterbijbel
Strauss & Nothnagel
€ 9,99

Deze Bijbel biedt kinderen bekende en geliefde bijbelverhalen. De illustraties van tekenaar Johann Strauss zijn vrolijk, detailrijk en zeer geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar.

Zoek en vind-bijbelverhalen
Guile & Thoroe
€ 7,50

In dit zoekboek leren jonge kinderen belangrijke verhalen over Jezus kennen; Jezus die mensen onderwijst, geneest en verandert. In eenvoudige taal en met grote tekstflappen.

[GEEF CADEAU]

Daan en Sietze omnibus
Piet Prins
€ 17,50

De verhalen van Daan en Sietze hebben al vele generaties leesplezier bezorgd. De spannende avonturen van de twee vrienden tijdens de oorlogsjaren worden nu voor het eerste gebundeld.

[GEEF CADEAU]

De Gouden Speld trilogie
Martine Jonker
€ 15,99

Drie momenten in de geschiedenis van het christelijk geloof. Drie spannende verhalen met steeds twee kinderen in de hoofdrol, verhalen die spelen rond een bijzondere speld.

Van Rijn & Deniz: detectives!
Marijke Gehrels
€ 12,99

De vriendinnen Rianne van Rijn en Sümeyra Deniz zijn boos: in het dorp gebeuren vervelende dingen, waar de politie niet achteraan gaat. Dan moeten ze zelf maar op onderzoek!.

[GEEF CADEAU]

© 2020 Een klein gebaar

'Een klein gebaar' is een initiatief van Uitgeverij Vuurbaak. Kijk voor meer informatie of overige boeken op www.vuurbaak.nl

Close

Cart

Geen producten in de winkelwagen.