Ook op afstand kunnen we elkaar inspireren, troosten en tot steun zijn. 

Stuur een van de onderstaande boeken naar je geliefde(n) en maak met een klein gebaar een groot verschil!

1) Hieronder vind je een mooie selectie van geschenken voor verschillende doelgroepen.

2) Klik op een van de onderstaande boeken voor meer informatie en de mogelijkheid tot bestellen.

3) Wijzig het afleveradres naar het adres van de persoon die je wil verrassen, en voeg eventueel een persoonlijke boodschap toe.

VOOR VOLWASSENEN

Het dorp
Lisette van de Heg
€ 12,50

Een prachtige allegorische verhalenbundel voor volwassenen over de Kunstenaar en zijn dorp. De verhalen zijn welbekende bijbelverhalen in een nieuw jasje.

[GEEF CADEAU]

7x7 levenslessen van de woestijnvaders
Monk CLLCTVE
€ 16,99

De woestijnvaders trokken vanaf de vierde eeuw de woestijn in op zoek naar geestelijke groei, wijsheid en inspiratie. Veel van hun uitspraken en anekdotes zijn uitstekend van toepassing op onze tijd.

PS. Psalmen in beeld
idd & div. auteurs
€ 17,99

150 psalmen in één beeld gevat. Geliefd, overbekend, inspirerend, schurend, troostend. Allemaal woorden die bij deze oudste en meest gezongen liedbundel ter wereld horen.

[GEEF CADEAU]

JC. Uitspraken van Jezus in beeld
idd & div. auteurs
€ 17,99

150 uitspraken van Jezus Christus in één beeld gevat. Geliefd, overbekend, inspirerend, schurend, troostend. Een schitterend koffietafelboek rond uitspraken die ook vandaag de dag raken.

[GEEF CADEAU]

De jongen die in de hemel was
Todd Burpo
€ 13,50

Het bijzondere verhaal van de vierjarige Colton, die tijdens een operatie een hartstilstand krijgt. Colton herstelt en niet lang daarna vertelt hij over de tijd die hij in de hemel heeft doorgebracht.

De Heer is mijn Herder
Celerier & Roussier
€ 5,00

In Psalm 23 bezingt de dichter zijn gehechtheid aan God, maar ook zijn vertrouwen en rust. God zal hem nooit verlaten, ondanks de duisternis waarin hij ten onder dreigt te gaan.

[GEEF CADEAU]

VOOR KINDEREN

Liedjesbijbel: Alles maakt muziek
Liedjesbijbel-collectief
€ 14,99

De 13 eerste verhalen van de Liedjesbijbel. Met vele extra’s om samen te doen en over door te praten binnen gezin, school of kinderclub, en een online platform met alle liedjes.

[GEEF CADEAU]

Mijn eigen kleuterbijbel
Strauss & Nothnagel
€ 9,99

Deze Bijbel biedt kinderen bekende en geliefde bijbelverhalen. De illustraties van tekenaar Johann Strauss zijn vrolijk, detailrijk en zeer geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar.

Zoek en vind-bijbelverhalen
Guile & Thoroe
€ 7,50

In dit zoekboek leren jonge kinderen belangrijke verhalen over Jezus kennen; Jezus die mensen onderwijst, geneest en verandert. In eenvoudige taal en met grote tekstflappen.

[GEEF CADEAU]

Daan en Sietze omnibus
Piet Prins
€ 17,50

De verhalen van Daan en Sietze hebben al vele generaties leesplezier bezorgd. De spannende avonturen van de twee vrienden tijdens de oorlogsjaren worden nu voor het eerste gebundeld.

[GEEF CADEAU]

De Gouden Speld trilogie
Martine Jonker
€ 15,99

Drie momenten in de geschiedenis van het christelijk geloof. Drie spannende verhalen met steeds twee kinderen in de hoofdrol, verhalen die spelen rond een bijzondere speld.

Van Rijn & Deniz: detectives!
Marijke Gehrels
€ 12,99

De vriendinnen Rianne van Rijn en Sümeyra Deniz zijn boos: in het dorp gebeuren vervelende dingen, waar de politie niet achteraan gaat. Dan moeten ze zelf maar op onderzoek!.

[GEEF CADEAU]

© 2020 Een klein gebaar

'Een klein gebaar' is een initiatief van Uitgeverij Vuurbaak. Kijk voor meer informatie of overige boeken op www.vuurbaak.nl

Close

Cart

Geen producten in je winkelmand.