Over ons

Uitgeverij Vuurbaak heeft een lange geschiedenis. Al sinds 1965 geeft Vuurbaak boeken uit in verschillende rubrieken: populaire theologie, bijbelstudie, jeugdboeken en fictie. Sommige boeken zijn uitgegroeid tot ware klassiekers: Snuf de Hond bijvoorbeeld, maar ook, Brieven van een scepticus en De jongen die in de hemel was. Tot Vuurbaak behoren ook de fondsen Plateau en Brandaan. De boeken van Brandaan zijn te vinden op www.uitgeverijbrandaan.nl.

Met de boeken van Vuurbaak willen we uitzicht, verdieping, richting en kennis bieden, als lichtdrager en oriëntatiepunt in een veranderende wereld. Daarnaast willen we troost, bemoediging, hulp en verhalen bieden, als een metgezel en medepelgrim op een reis die niet zelden met een omweg gaat.

Jezus zei: ‘Ik ben het licht voor de wereld. Wie mij volgt loopt nooit meer in de duisternis, maar heeft licht dat leven geeft.’ (Joh. 8:12) Vuurbaak is gericht op de opbouw van de lezer die gelooft of geloven wil in de levende God. Het fundament van de uitgeverij ligt in het evangelie van Jezus Christus.

Aan Uitgeverij Vuurbaak is een stichting verbonden:

Stichting Vrienden van de Vuurbaak
RSIN: 810834649
Postadres: Printerweg 10 – 2e etage, 3821 AD Amersfoort
telefoon: 085-0656870
Bank: NL24INGB0003927700
KVK: 09057729

Close

Cart

Geen producten in de winkelwagen.