Naar de kassa

Over Vuurbaak

Uitgeverij Vuurbaak is een uitgeverij met een lange geschiedenis. Al vanaf 1965 geeft Vuurbaak boeken uit in verschillende rubrieken: populaire theologie, Bijbelstudie, jeugdboeken en fictie. Sommige boeken zijn uitgegroeid tot ware klassiekers: Snuf de Hond bijvoorbeeld, maar ook Mijn eerste bijbel, Morgen doe ik het beter of Het Woord vooraf.  

Tot Vuurbaak behoren ook de uitgeverijen Plateau (1998) en Brandaan (2008). Plateau werkt veel samen met mediapartners, waaruit o.a. uitgaven als Het Familiediner, Elke dag... Dichter bij de dag, de filmedities van Snuf en De Hel van '63 voortkwamen.
Uitgeverij Brandaan focust op werken die het verschil maken in een boekenkast, zoals Het lam en Zeg dat je bij hen hoort. De boeken van Brandaan zijn te vinden op www.uitgeverijbrandaan.nl.  

Alle boeken bij Vuurbaak zijn gericht op de opbouw van de lezer die gelooft of geloven wil in de levende God. Het fundament van de uitgeverij ligt in het evangelie van Jezus Christus.  

We wensen je een genoeglijke tijd op onze vernieuwde website, waar voor iedere lezer voldoende te zoeken en te vinden is. 

Nieuwe manuscripten?
De uitgevers van Vuurbaak zijn altijd op zoek naar manuscripten die vervolmaakt kunnen worden tot mooie boeken. Heb je een manuscript geschreven dat het waard is om gelezen te worden, dan kun je dat natuurlijk altijd naar ons toesturen. Maar het liefst ontvangen we eerst per mail (kijk links onderaan onze website voor het adres) een korte synopsis van één A4 waarin je kort de inhoud weergeeft, met daaraan vast ongeveer tien pagina's uit de daadwerkelijke tekst, zodat we alvast enigszins een idee kunnen krijgen van je schrijfstijl.  

Uitgeverij Vuurbaak
Printerweg 10 - 2e verdieping
3821 AD Amersfoort 

KvK-nummer: 09057729
BTW nr: NL 006091702 B01