Soms wil je een boek lezen, maar heb je geen tijd om er rustig voor te gaan zitten. Soms wil je het verhaal wel horen, maar heb je geen zin om een fysiek boek in handen te houden. En soms denk je gewoon: dit boek wil ik liever voorgelezen krijgen dan dat ik het zelf lees. Het antwoord voor al deze dilemma’s? Audioboeken! Wij hebben onder andere de volgende audioboeken in de aanbieding.


Onze dominee is detective
Marijke Gehrels

Dominee is al tien jaar predikant in een klein dorpje. Voor zijn stevige preken doet hij veel onderzoek, maar zijn gemeenteleden hebben liever dat hij zich in de geheimzinnige voorvallen in het dorp verdiept. Want wie is er verantwoordelijk voor de mysterieuze diefstallen in het verpleeghuis? En zou hij een familiegeheim kunnen ontraadselen? Wanneer dominee schoorvoetend een helpende hand biedt bij deze zaken, blijkt hij zowaar speurderskwaliteiten te bezitten.

Onze dominee is detective is een komisch verhaal dat niet alleen op de lachspieren werkt en herkenning oproept, maar op subtiele en creatieve wijze ook actuele thema’s aanroert.

Prijs: € 13,99


Heilige Ruimte
Catharinus van den Berg

In Heilige Ruimte neemt Catharinus van den Berg de lezer mee naar het oerverhaal van de heilige boom in het Paradijs. Dit verhaal vertelt over hoe het leven bedoeld is, over wat er precies misging, en hoe je iets van dat verloren Paradijs terug kunt vinden, ondanks de chaos en de druk van het moderne leven.

Een confronterend, maar ook troostrijk en hoopvol boek voor zinzoekers, waarin Van den Berg laat zien dat onze fascinatie voor het heilige voortkomt uit een diepe behoefte in onszelf: het verlangen naar een zinvol leven.

Prijs: € 13,99


Herkerken
Remmelt Meijer & Peter Wierenga

Al geruime tijd vinden er maatschappelijke ontwikkelingen en kantelingen plaats die ook het kerk-zijn beïnvloeden. De coronacrisis heeft deze veranderingen extra zichtbaar gemaakt en versterkt. Maar voelen kerken de urgentie? En is er bereidheid tot aanpassen van hun koers? In Herkerken nemen Remmelt Meijer en Peter Wierenga de belangrijkste uitdagingen voor de kerk van vandaag onder de loep. Aan de hand van scherpe vragen, theologische doordenking en praktijkverhalen trekken de auteurs lijnen naar een toekomst waarin kerken in beweging blijven en op zoek gaan naar een bijbelse en duurzame vorm van kerk-zijn.

Herkerken is een hartstochtelijk pleidooi voor de kerk als oefenplaats van de liefde.

Prijs: € 12,99


De jongen die in de hemel was
Todd Burpo

De vierjarige Colton krijgt tijdens een operatie een hartstilstand. Wonder boven wonder herstelt Colton en niet lang daarna begint hij te vertellen over de tijd die hij in de hemel heeft doorgebracht: dat hij zijn zusje, wier leven na drie maanden eindigde in een miskraam en over wie nooit werd gesproken, heeft gezien. Ook heeft hij zijn overgrootvader en zelfs Jezus ontmoet. Hij weet details die hij nooit had kunnen weten en de familie realiseert zich gaandeweg dat ze Colton wel moeten geloven…

Prijs: € 15,95


Daan en Sietze helpen de verzetsgroep
Piet Prins

De verhalen van Daan en Sietze hebben al vele generaties leesplezier bezorgd. We volgen de buurjongens tijdens de Tweede Wereldoorlog wanneer ze de verzetsgroep helpen bij hun acties. Ze beleven spannende momenten als ze illegale verzetskranten rondbrengen en boodschappen overbrengen. Maar het wordt echt gevaarlijk wanneer de Duitsers bij de verzetsgroep binnenvallen. Weten ze uit de handen van de Duitsers te blijven?

Prijs: € 12,99


Snuf de Hond
Piet Prins

Het is oorlog. De Duitsers hebben Nederland bezet. Een geheimzinnige onderduiker helpt Tom Sanders met het africhten van zijn slimme herdershond Snuf. Al gauw belandt Tom in spannende situaties waarbij de hulp van Snuf onmisbaar is. Maar als Tom en zijn vrienden achter militaire geheimen van de Duitsers komen, begint het avontuur pas echt!

Snuf de Hond is het eerste deel van de Snuf-serie, die negen delen heeft.

Prijs: € 12,95

Close

Cart

Geen producten in de winkelwagen.