Deel van de reden dat ik elk jaar uitkijk naar de zomervakantie, is omdat ik dan ongestoord, en vooral onbeschroomd, kan lezen. De zomer is tenslotte wanneer je eindelijk eens toekomt aan dat boek dat je al maanden wilt lezen. Of wanneer je je kunt storten op een nieuw, nog onontdekt pareltje! Wij hebben een paar pareltjes die we kunnen aanraden :-).

Eleison
Coen de Hoog

EleisonWanneer Coen en Femke elkaar tijdens hun studietijd ontmoeten, worden ze op slag verliefd en krijgen ze al snel een relatie. In de daaropvolgende jaren wordt Coen in toenemende mate geconfronteerd met de schaduwzijde van het gezin waarin zijn vriendin is opgegroeid.

Eleison is een aangrijpend, maar ook hoopvol verhaal dat moeilijke vragen niet uit de weg gaat. Hoe kun je met verborgen verdriet betekenis geven aan pijn? Hoe kun je, na jarenlang onderdeel te zijn van een verstikkend familiesysteem, de liefde en ontferming weer terugvinden? Eleison is gebaseerd op werkelijke gebeurtenissen.

Prijs: € 19,99
E-book: € 11,99

Met 50 euro de wereld rond
Christopher Schacht

Met 50 euro de wereld rondDe Duitse Christopher Schacht is 19 jaar en heeft net zijn diploma gehaald wanneer hij een doldwaas idee omzet in actie: hij gaat met maar 50 euro op zak op wereldreis. Bepakt met vriendelijkheid, flexibiliteit en charme begint hij aan de reis. Zonder vliegtickets, hotelboekingen of creditcard. Meteen in de eerste week verliest hij in Amsterdam bijna al zijn geld.

In dit boek vertelt de jonge globetrotter met humor over zijn ongelofelijke belevenissen. Hij verhaalt wat hij onderweg over het leven, de liefde en God heeft geleerd en schildert ontroerende en grillige ontmoetingen.

Prijs: € 24,99

Laatbloeiers
Annemieke Reesink

Laatbloeiers (e-book)Wanneer de eigenzinnige Elin noodgedwongen weer tijdelijk in haar ouderlijk huis intrekt, wordt ze onvermijdelijk geconfronteerd met oude structuren en verhoudingen: met haar in zichzelf gekeerde broer en haar starre moeder. Ook moet ze leren omgaan met het pijnlijke gat dat haar onlangs overleden vader heeft achtergelaten.

Laatbloeiers is een bloemrijk en treffend verhaal uit het leven zoals het daadwerkelijk is: over mensen die vallen en opstaan in hun pogingen om elkaar te vinden en lief te hebben.

Prijs: € 19,99
E-book: € 11,99

Heilige Ruimte
Catharinus van den Berg

In Heilige Ruimte neemt Catharinus van den Berg de lezer mee naar het oerverhaal van de Heilige Boom in het paradijs. Dit verhaal vertelt over hoe het leven bedoeld is, over wat er precies misging, en hoe je iets van dat verloren Paradijs terug kunt vinden, ondanks de chaos en de druk van het moderne leven.

Een confronterend, maar ook troostrijk en hoopvol boek voor zinzoekers, waarin Van den Berg laat zien dat onze fascinatie voor het heilige voortkomt uit een diepe behoefte in onszelf: het verlangen naar een zinvol leven.

 

Prijs: € 17,99
E-book: € 11,99
Audioboek: € 13,99

Sebastiën en Eliza en de verdwijnmantel
Peter Verboom

Sebastiën en Eliza en de verdwijnmantelTijdens een strandvakantie met zijn familie vindt Sebastiën onder hun oude, verbouwde camperbus een geheimzinnig pakketje. Het blijkt een oude mantel te zijn, en niet zomaar een: de persoon die hem draagt is van het ene op het andere moment onzichtbaar! Samen met zijn nichtje Eliza besluit hij de proef op de som te nemen…

Sebastiën en Eliza en de verdwijnmantel is een spannend en vlot geschreven verhaal over vriendschap en de wens je soms even te verbergen voor je omgeving.

Prijs: € 14,99

Flirt
Lisette van de Heg

Flirt (e-book)Kort nadat Laura’s enige zoon op kamers is gegaan, overlijdt plotseling haar moeder. Het lege nest waar Laura al mee worstelde, voelt hierdoor nog leger. Het is niet haar man Johan die ziet hoe moeilijk ze het heeft, maar Jean Paul.

Flirt is een eerlijke roman over een confronterend thema. Wat zou jij doen als je partner niet ziet waar je mee worstelt, maar een ander wel? Wat mag het kosten om de leegte in je leven te vullen?

Prijs: € 19,99
E-book: € 11,99

Close

Cart

Geen producten in de winkelwagen.