Elk jaar verschijnen er bij Vuurbaak twee catalogi: eentje in het voorjaar en eentje in het najaar. En nu is het weer tijd voor onze najaarsaanbieding! Kijk jij ook uit naar onze nieuwe titels? Klik dan snel op de afbeelding hieronder.

 

Het zal je misschien opvallen dat deze aanbieding dikker is dan normaal, en dat er meer logo’s op de voorkant staan dan voorheen. Dit komt omdat we sinds begin 2022 samen zijn gaan werken met uitgeverij Buijten & Schipperheijn en met uitgeverij Van Wijnen. In deze aanbieding wilden we daarom onze krachten bundelen en onze nieuwe projecten samen presenteren. Maak dus ook kennis met hun mooie, verfrissende en verrassende boeken!

Een paar van onze favorieten voor dit najaar:

  • Thera’s erfenis: Aslander is terug. Na een aantal jaren van afwezigheid verschijnt eindelijk het derde deel van de populaire detectiveserie.
  • 41 vragen van God voor de donkere dagen: een boek met 41 vragen voor de adventtijd. Wat vraagt God van ons, en hoe zouden wij willen en kunnen antwoorden op zijn vragen?
  • Moderne profeten: ware woorden: de opvolger van Moderne profeten, met een aangescherpte formule, maar in dezelfde mooie uitvoering.
  • Valentijn: aan het eind van dit jaar zal onze glossy Valentijn verschijnen, ruim op tijd voor Valentijnsdag. Hoe beleef jij deze dag? Wat betekent het voor je? Zit er misschien meer in dan je dacht?
Close

Cart

Geen producten in de winkelwagen.