2022. Wat zal dit jaar brengen? Het is niet te voorzeggen, maar wel kunnen we onze hoop uitspreken. Ik hoop dat dit nieuwe jaar saamhorigheid brengt, begrip en respect voor ieders standpunt en zegen voor iedereen die zich niet gezien voelt.

Ook kan ik zeggen wat wij als uitgeverij hopen bij te dragen dit voorjaar: inhoudelijke, bemoedigende, aansprekende, indringende boeken. Je kunt ze allemaal bekijken in onze nieuwe Voorjaarsaanbieding, maar hieronder alvast een paar titels uitgelicht.


bemoedigend

In het boek Zeven brieven uit de wereldkerk schrijven zeven vertegenwoordigers van de wereldkerk een brief aan de kerk in Nederland. Wat kunnen wij leren van onze buitenlandse broeders en zusters?

Ter voorbereiding op Pasen schreef Marien Kollenstaart het boek 40 vragen van Jezus die uitdagen. Vaak genoeg hebben wij vragen voor Jezus, maar in de Bijbel stelt Hij ons ook veel vragen. Durf jij ze onder ogen te komen?

indringend
Hoeveel invloed je opvoeding kan hebben op je volwassen leven, blijkt in het gefictionaliseerde verhaal Eleison. De auteur, die schrijft onder een pseudoniem, vertelt over de indringende, destructieve gevolgen van opgroeien in een narcistisch familiesysteem.

aansprekend
Hij is er eindelijk: Liedjesbijbel nr. 2! In dit tweede deel van de ambitieuze serie pakken we de draad op met Jozef, Mozes en de reis van het volk Israël uit Egypte. Met bij elk verhaal een liedje, opdrachten en nog veel meer.

In de derde zomereditie van het #Powerbook neemt Daniëlle Koudijs je mee in nadenken over wat voor jou belangrijk is. Sta jij daarvoor op, vormt het de basis voor je beslissingen? #Powerbook Rising Moms helpt je hierover na te denken en geeft je handvatten om het toe te passen in je leven.

Close

Cart

Geen producten in de winkelwagen.