We hebben een aantal van onze titels in prijs verlaagd! Kijk in deze koopjeshoek wat er voor jou tussenzit. Met drie kinderboeken en een handvol boeken voor volwassenen, in verschillende categorieën, heeft de koopjeshoek voor ieder iets.

Kinderboeken

Van Rijn en Deniz: detectives!
Dit debuut van Marijke Gehrels over twee vriendinnen die een detectivebureau beginnen, zit vol spanning, humor en vrolijke tekeningen van Marijke ten Cate.

Van € 7,50 voor € 4,99

De Sionsbende en de vazendief
Wanneer de vrienden van Wolf een week komen logeren in klooster Sion, wordt de omgeving opgeschrikt door de diefstal van een waardevolle Chinese vaas.

Van € 7,50 voor € 4,99

Sebastiën en Eliza en de verdwijnmantel
Een spannend en vlot geschreven verhaal over vriendschap en de wens je soms even te verbergen voor je omgeving. Wat zou jij doen als je onzichtbaar kon worden?

Van € 14,99 voor € 4,99

Volwassenboeken

Laatbloeiers
Een bloemrijk en treffend verhaal uit het leven zoals het daadwerkelijk is: over mensen die vallen en opstaan in hun pogingen om elkaar te vinden en lief te hebben.

Van € 19,99 voor € 9,99

Het schermwijze gezin
Iedereen die het gevoel heeft dat zijn familierelaties lijden onder of zijn aandacht opgeslokt wordt door de afleidingen van technologie, kan in dit boek een weg vinden om het echte leven – in een wereld vol devices en beeldschermen – weer te omarmen.

Van € 18,99 voor € 9,99

Onze dominee is detective
Een komisch verhaal dat niet alleen op de lachspieren werkt en herkenning oproept, maar op subtiele en creatieve wijze ook actuele thema’s aanroert. Met treffende illustraties van Marijke ten Cate.

Van € 17,99 voor € 9,99

Dank & Gebedsboek
Het Dank & Gebedsboek geeft niet alleen je gebedsleven een boost, maar vooral ook je relatie met God. Het inspireert en motiveert je om dankbaar te zijn en om met God in contact te blijven. Don’t be too busy to talk to Him!

Van € 14,99 voor € 9,99

Het meisje dat twee keer werd geboren
Moeder Hanneke doet haar eerlijke verhaal over de moeilijke zwangerschap van haar dochter met spina bifida, en wat het met haar gezin en haar relatie met God deed.

Van € 17,99 voor € 9,99

Close

Cart

Geen producten in de winkelwagen.