Voor veel mensen is de zomervakantie hét moment om eens heerlijk in een boek weg te duiken. Wij geven je een paar tips voor boeken die daar perfect voor zijn!

 

OngekendOngekend (e-book)
José Runhaar

Kort nadat Lara Steege is geboren, verdwijnt haar vader plotseling uit haar leven. Ze groeit op met haar moeder en zus, die beiden gezworen hebben nooit over hem te zullen spreken. Maar Lara heeft een sterke behoefte te weten wie haar vader is.

Ongekend is een aangrijpende roman over schuld, vergeving en de ultieme zoektocht naar wie we werkelijk zijn.

Prijs: € 19,99
E-book: € 10,99

Vuurbaak Inspiratieboek

 

Vuurbaak Inspiratieboek

Vrije dagen of weken zijn vaak momenten dat we – zelf, met onze partner of als gezin – bezinnen op wat we belangrijk vinden in ons leven.

Het Vuurbaak Inspiratieboek geeft je voldoende stof tot nadenken en vermaak, of je nu thuis bent of onderweg!

Prijs: € 12,50


Daan en Sietze omnibus (e-book)
Daan en Sietze omnibus
Piet Prins

De verhalen van Daan en Sietze hebben al vele generaties leesplezier bezorgd. De spannende avonturen van de twee vrienden tijdens de oorlogsjaren worden nu voor het eerste gebundeld; Daan en Sietze helpen de verzetsgroepDaan en Sietze duiken onder en Daan en Sietze vechten voor de vrijheid in één omnibus!

Prijs: € 17,50
E-book: € 11,99

#Powerbook: Rejoice & Reload (zomer)#Powerbook Rejoice & Reload (zomer)
Daniëlle Koudijs

De zomer komt eraan, een seizoen waarop je je erg kan verheugen. Zonnestralen die je huid verwarmen, bloeiende bloemen, naar buiten zonder jas, een koud roseetje op een terras: hét gevoel van vrijheid. Maar hoe werkt dat nou, dat verheugen en die vrijheid? Voel je altijd die blijdschap en vrijheid waar ook de Bijbel over spreekt?

Stem door de #powertalks en challenge af op God en maak je klaar voor een nieuw seizoen. Rejoice and reload!
Prijs: € 14,99


7×7 – levenslessen van de woestijnvaders
Mattias Rouw

In dit dagboek neemt Mattias Rouw de lezer zeven weken mee aan de hand van zeven verschillende woestijnvaders en -moeders of thema’s die belangrijk zijn. Een deel wordt via de veelgebruikte leesplannen van YouVersion, de uiterst succesvolle Bijbel-app, aangeboden.

Prijs: € 16,99

Heilige schijn

Heilige schijn
Adrian Plass

In Heilige Schijn wekt Plass de lachlust op met zijn diepgravende onderzoek naar de zwakke plekken van de kerk. Hij laat ons gniffelen van herkenning, brullen van de lach — maar ook ongemakkelijk schuiven op onze stoel.

De Britse veelschrijver Adrian Plass staat bekend om zijn mix van trefzekere observaties, kurkdroge humor en verfrissende geloofswaarheden.

Prijs: € 15,00

Open boek

Open boek

De beste manier om iemand te leren kennen is het stellen van een vraag. Maar hoe goed ken jij jezelf eigenlijk? Wat zijn jouw keuzes, verlangens en angsten, en wie of wat heeft een impact op jouw leven gehad?

Met Open boek is het beantwoorden van vragen nog nooit zo leuk geweest.

Prijs: € 14,99

Zwaartekracht


Zwaartekracht
Annemieke Reesink

Wanneer Vera met haar familie vanuit een klein dorpje in de Achterhoek naar de Randstad verhuist, lijkt ze plotseling midden in de echte wereld terecht te komen.

Wanneer haar leven door een onomkeerbare gebeurtenis in een stroomversnelling raakt, komt haar relatie met haar ouders, met de kerk en met God steeds meer onder druk te staan.

Prijs: € 15,00
E-book: € 9,99

SuperWaar


SuperWaar
Alfred Slomp

In SuperWaar worden alle aspecten van duurzaam eten besproken, maar ook de dilemma’s waar je in de supermarkt tegen aan loopt als je anders wilt gaan eten. Met praktische tips, heerlijke recepten en inspirerende voorbeelden!

Een must-read voor iedere consument, bewust of niet, die een goede impuls kan gebruiken.

Prijs: € 19,99

Close

Cart

Geen producten in de winkelwagen.