Een lief kaartje in je brievenbus, precies als je een rotdag hebt. Een mailtje van een familielid dat zegt dat ze aan je denken. Soms hebben we een bemoediging nodig en is het fijn om die bemoediging er ook weer bij te kunnen pakken als we het moeilijk hebben. Met onze nieuwe reeks willen we je zo’n bemoediging geven, waar je ook mee zit en wat je ook bezighoudt. 

Wil je bewuster, groener leven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of lukt het niet om het vol te houden? In Hoe kan ik groener leven? steekt Theanne Boer je een hart onder de riem. In 10 brieven deelt ze hoe haar zoektocht naar groen leven begon, waar ze tegenaan liep en dat het niet erg is als het niet altijd lukt. We zijn niet perfect, en we kunnen (en hoeven) niet van onszelf te verwachten dat we ons hele dagelijkse leven in één klap kunnen veranderen.

Of ben je zo druk met alles dat je niet meer weet wat rust ook alweer was? Dan wil Fija van der Weide je graag wat handvatten geven om die rust terug te vinden. In Hoe krijg ik meer rust in mijn leven? geeft ze je de tip om rust bewust in te plannen, en je aan die planning te houden! Ze vertelt waar ze in haar eigen zoektocht naar rust mee worstelde (en soms nog steeds mee worstelt), en wat ze daarvan geleerd heeft: het is het waard! Haar zoektocht naar rust leverde naast meer vrede (na even oefenen, dat wel) ook zelfkennis en een dieper geloof op.

Er zullen hopelijk nog veel meer delen komen in deze reeks, die uiteenlopende onderwerpen zullen bevatten. Vooral hopen we dat jij erdoor bemoedigd en geholpen wordt!

Close

Cart

Geen producten in de winkelwagen.