Wat betekent het om moeder te zijn, en om vrouw te zijn? Komen daar bijzondere moeilijkheden bij kijken, of is het verschil met als vader of man door het leven gaan, niet zo groot? En hoe kun je invulling geven aan je geloof als vrouw, als moeder?

Een korte tour langs vijf boeken uit ons fonds, waarin uiteenlopende aspecten van het moederschap aan bod komen.

Alles gebeurt met een redenen andere leugens die ik koesterde

Het leven is lang niet altijd rozengeur en maneschijn, dat ondervond Kate Bowler toen ze te horen kreeg dat ze kanker had. Meteen gaan haar gedachten naar haar zoontje: hoe zal hij kunnen opgroeien, zonder haar te kennen?

 

Als zij naar je lacht7 bijbelse vrouwen en hun lied

In dit boek laat Tanja Lagerström zeven bijbelse vrouwen aan het woord. Ze heeft ze een lied gegeven, en brengt daarmee hun worstelingen en overwinningen op een bijzondere manier dichtbij.

 

Het staat vast: ik ben fabuleusKleine gids voor gelukkige imperfectie

Hélène Bonhomme is het schoolvoorbeeld van een imperfecte moeder. Maar dat betekent niet dat ze niet fabuleus is. Blunders, rare gedachtekronkels en gedachten over onhandelbare kinderen worden in alle eerlijkheid gedeeld. De boodschap? Wat voor moeder of vrouw je ook bent, je bent fabuleus!

 

#Powertalks voor mama’sOver geloof, relatie, balans en opvoeding

Als moeder ga je met regelmatig rennend en vliegend door het leven, maar heb je een rustig momentje gevonden? Dan kun je in het boek van Daniëlle Koudijs even op adem komen, en bemoedigingen lezen van andere moeders die over geloof, relaties en opvoeding praten.

 

Twee keer bidden voor het slapengaanGebaseerd op een waargebeurde familiegeschiedenis uit de Amsterdamse oorlogsjaren

Je kind moeten afgeven aan een vreemde zodat het veilig is tijdens een oorlog, op een voor jou onbekende plek; hoe kan dat? Wat doet dat met je, als moeder? Nadine Wojakovski beschrijft het ongelofelijke verhaal van haar moeder en grootmoeder, die dit meemaakten.

 

De christelijke boekenweek en de algemene boekenweek hebben het thema ‘De moeder, de vrouw’.

Close

Cart

Geen producten in de winkelwagen.