E-books, ik heb er een haat-liefdeverhouding mee. Zelf houd ik gewoon meer van fysieke boeken dan van lezen van een apparaat. Maar als uitgeverij zijn we erg blij met elke manier waarop onze boeken hun lezers bereiken. Dus als een boek zich leent voor de e-bookvorm, dan willen wij ervoor zorgen dat hij ook zo beschikbaar komt. Voor de lezer die de voorkeur geeft aan een e-book boven een dikke pil in de hand.


Voor volwassenen

Ik ben dan ook best trots op onze verzameling e-books. Daar vind je bijvoorbeeld  vrijwel al onze romans in, aangezien dat het meestgelezen genre e-book is.

Een mooi voorbeeld is het nieuwe boek Ongekend, van José Runhaar. Hierin gaat Lara op zoek naar haar vader, en naar de reden waarom hij haar en haar moeder en zus in de steek liet, vlak na haar geboorte.

Een andere titel, die nog wel als e-book te koop is, maar niet meer als fysiek boek, is Mara, het debuut van Lisette van de Heg. Ze vertelt het indringende verhaal van Maria, die door het misbruik van haar stiefvader zwanger wordt. Als gevolg wordt ze door diezelfde stiefvader afgescheept, omdat zwanger zijn zonder een trouwring absoluut schande is.

En voor de lezer die meer getrokken wordt door spannende verhalen, hebben we Nathans erfenis, een boek van Dick van den Heuvel. In dit boek gaat Stephan op zoek naar de reden voor het gat in het oeuvre van schrijver Nathan. Waarom heeft hij twee jaar lang niets geschreven?

 

Voor kinderen

Daarnaast is een mooi deel van onze kinderboeken beschikbaar als e-book, zodat ook je kinderen, mocht je die hebben, lekker kunnen wegduiken in een boek. Een goede reden om ze wel achter een apparaat te laten kruipen 🙂 .

Veel van onze jonge lezers verliezen zich graag in de spannende en leerzame verhalen van Piet Prins, die bijvoorbeeld in de omnibus Holland onder het hakenkruis vertelt over de joodse Jaap Rozeboom, die tijdens de Tweede Wereldoorlog moet onderduiken.

Een verhaal met veel humor is Van Rijn en Deniz: detectives!, waarin beste vriendinnen Rianne en Sümeyra een detectivebureau oprichten om mysterieuze zaken in de buurt te onderzoeken.

Ik zou nog veel meer titels kunnen noemen, zoals het humoristische boek Adrian Plass en het Gemeenteweekend, het doordringende relaas in Twee keer bidden voor het slapengaan en het ongelofelijke verhaal van De jongen die in de hemel was. En dan heb ik nog niks gezegd over de non-fictieboeken als Goede gewoonten en Liefdevol in gesprek. Benieuwd welke titels we nog meer in e-bookvorm hebben? Zoek dan gewoon in de zoekbalk op ‘e-book’, dan vind je ze vanzelf.

Kortom, er is voor ieder wat wils. Veel plezier met lezen!

Close

Cart

Geen producten in de winkelwagen.