Het eind van de zomervakantie nadert en daarmee het begin van het najaarsseizoen. Tijd voor een frisse start op het werk en toeleven naar kerst en het einde van het jaar.

Winter

Met onze najaarstitels willen wij je inspireren om bewust toe te leven naar de geboorte van Jezus en te leven in zijn voetsporen. Onze nieuwe, gezamenlijke landelijke campagne Kerst voor jou vertelt bijvoorbeeld op unieke wijze het kerstverhaal in Jezus geboren en maakt het eenvoudig om dat verhaal te delen met mensen om je heen.

Onze succesvolle auteur Daniëlle Koudijs komt ook met een nieuw boek, een heel nieuw concept eigenlijk: het #Powerbook. Deze winter zal het eerste exemplaar verschijnen, Home Sweet Home. Een bookazine met herkenbare verhalen over moederschap, gecombineerd met een challenge waarmee je je geloof verdiept. Ook voor (toekomstige) moeders is Geboorte vol vertrouwen van Vivian Vietje, een praktisch handboek over goed voorbereid bevallen.

Humor, creativiteit en overdenking

Maar er is meer! In Heilige schijn duidt Adrian Plass op satirische wijze het lastige imago van de kerk. Bram Beute laat de lezer in De omgekeerde wereld van God de verrassende kant van God en de Bijbel zien. In Schaap met vijf poten vertelt predikant Johan het Lam in treffende colums over zijn burn-out. En Pauline Schonewille schrijft in Hoe vind ik mijn plek als stiefmoeder? 10 bemoedigende brieven aan stiefmoeders. Open boek houdt je op creatieve wijze een spiegel voor met honderden vragen aan jezelf over de wereld, relaties en geloof.
Marijke Gehrels schreef een spannend en humoristisch kinderboek over twee ondernemende meiden, Van Rijn en Deniz: detectives!, met illustraties van Marijke ten Cate. Huis van de Vrijmaking, onder redactie van George Harinck, geeft in 75 herkenbare thema’s een mozaïek van de vrijgemaakt-gereformeerde traditie. In de glossy Corrie lees je alles over het inspirerende leven en werk van Corrie ten Boom. Voor de dagelijkse bezinning verschijnt ook in 2020 weer ons bekende Bijbels dagboek. Maar daarnaast kun je straks ook je dag beginnen aan de hand van de woestijnvaders met 7×7 levenslessen van de woestijnvaders, onder redactie van Mattias Rouw.
Kortom, voor iedere lezer is er wel iets te vinden! Bekijk op je gemak onze najaarsaanbieding, en tip: houd pen en papier bij de hand om je verlanglijstje op te schrijven 😉

Close

Cart

Geen producten in de winkelwagen.